Now loading.
Please wait.

Menu

0040 374 470 382

officero@nobeloil.com


Filosofie

Nobel Oil isi doreste sa urmeze traditia creata de Ludvig si Robert Nobel, fondatori ai legendarei Companii BraNobel.detalii


Comunitate

John A Long, Directorul General al Nobel Oil Downstream SRL este un bine cunoscut si respectat profesionist, cu o impresionanta experienta in downstream.

detalii


Nobel Shop

Salveaza timp si bani cu doar o oprire in Nobel Oil Shop. Aici gasesti tot ce ai nevoie pentru cumparaturile de zi cu zi, la preturi accesibile.


detalii


Parteneri

Acum gasesti un birou DHL in fiecare statie Nobel Oil, pentru o gama larga de servicii de curierat rapid sau livrari.detalii

single image


NOBEL OIL a deschis a doua statie in Romania, la Constanta!

Comunitate - Noutati

Valori & principii

Integritate

Noi suntem onesti cu noi si cu cei din jur. Urmam cele mai inalte standarde etica cand vine vorba de afaceri. Ne tinem promisiunile. Ne asumam responsabilitatea atat pentru ceea ce facem cat si pentru ceea ce nu ducem la bun sfarsit.

Relatia si atentia fata de clienti

Tinem foarte mult la relatia pe care o avem cu clientii nostri si de aceea este important sa raspundem eficient la nevoile lor. Noi pretuim relatiile de colaborare reciproc avatajoase cu partenerii, clientii, comunitatea si dintre noi, totodata.

Sustenabilitate si siguranta

Ne desfașuram activitatea in concordanta cu cele mai inalte standarde sociale, de mediu sau al practicilor de siguranța. Suntem angajati in a avea cu adevarat o atitudine resposabila din punct de vedere social. Acordam o deosebita prioritate la tot ce tine de sanatatea, siguranta si securitatea fortei noastre de munca si totodata asupra securitatii mediului inconjurator si a activelor pe care le detinem.

Performanta si eficienta

Noi cautam sa oferim excelenta in tot ceea ce facem, tintind cel mai inalt nivel de performanta si eficienta operationala.

Diversitate

Fiind o companie internațională, punem în valoare și respectăm unicitatea culturilor în care lucrăm. Oriunde ne-am desfășura activitatea, noi asigurăm un mediu de lucru incluziv și îmbrățișăm diversitatea oamenilor, ideilor, talentelor și a diferitelor experiențe.

Asteptam sa ne contactezi! contacteaza-ne!